Buitenkamp | 15-17 april 2019


Wat is er leuker dan met een paard niet enkel in de piste te blijven, maar ook eens naar buiten te gaan? 
Je hoeft hiervoor geen hoog niveau te hebben om al eens te proeven van het buiten wandelen...
Of je kind nu ervaren is met paarden of niet, we bereiden ons uiteraard altijd voor binnen, maar we kunnen toch niet rap genoeg naar buiten gaan!

Denk je dat jouw kind dit ook wel fijn zou vinden? 

Dan is dit kamp zeker iets voor hem/haar!


We gaan de paasvakantie ook dit jaar terug opfleuren met een leuk driedaags kamp! Drie dagen op kamp tussen de paarden, samen met leeftijdsgenootjes die dezelfde interesse delen: als dat niet leuk wordt! 
 
Deze vakantie gaan we vooral toewerken naar het buiten wandelen (aan de hand of te paard) met onze pony's. Kinderen onder 12 jaar mogen nog niet officieel alleen buitenrijden, maar dat betekent niet dat we nog niets buiten kunnen doen! 

We bereiden ons eerst goed voor in de piste zodat we de nodige kwaliteiten hebben om te kunnen buiten wandelen, en vervolgens gaan we dit in de praktijk brengen buiten. Eerst aan de hand, voor de meer gevorderde durvers ook te paard. Geen nood mama of papa: we zorgen voor voldoende begeleiding zodat de kinderen die naar buiten gaan steeds de nodige begeleiders naast zich hebben. Veiligheid komt uiteraard steeds op de eerste plaats!

DIT KAMP IS REEDS VOLZET


leeftijd

7-11 jaar

niveau

1-3

prijs

€ 225 (niet blijven slapen)

max. aantal deelnemers

12

datum

ma-wo 15-17 april '19

uur

10-16u (opvang van 9u-17u)

Wij zijn als club aangesloten bij de VLP. Een VLP-verzekering is verplicht bij al onze activiteiten. Indien u hierover nog niet beschikt kan u een dagverzekering nemen voor 5€/dag (max. 3 opeenvolgende dagen) of een jaarverzekering voor 17€ (C-verzekering). Desgewenst kan u op de C-verzekering een I-uitbreiding vragen voor verzekering tijdens privé-activiteiten met paarden voor 15€. Hierbij komt ook een jaarlijks Pony Connect-lidmaatschap van 15€. De lidmaatschappen lopen van 1 januari tot 31 december.

GETUIGENIS


“Ik wou graag nog even laten weten dat het kampje voor onze zoon en dochter een schot in de roos was!”

K.W. mama van J. en S.

  • Foto's by: M. Verstraete, B. Neckebroeck, A. Van Yperen-Dedeyne, C. Van de Winkel, Z. De Meyer