Horsemanship kamp | 2-4 januari 2019


De kennis van paardenpsychologie een boost geven?

Meer inzicht krijgen in hoe een paard denkt en leert?

Leren hoe een paard op een correcte manier getraind wordt?

Dàt is wat we de kinderen leren tijdens dit horsemanshipkamp. 

We gaan zowel op als naast ons paard aan de slag met oefeningen om ons paard beter te begrijpen. Door een duidelijke communicatie kunnen we de kinderen goed leren samenwerken met een pony, zodat hij weet wat het kind wil. Enkel als ze elkaar begrijpen kunnen oefeningen op een correcte manier uitgevoerd worden. 

We werken zonder intimidatie, maar op een paardvriendelijke en correcte manier. We beginnen steeds met grondwerk en de kinderen leren rijden zonder bit, maar op touwhalster, zowel met als zonder zadel.

DIT KAMP IS REEDS VOLZET.

leeftijd

7-11 jaar

niveau

1-2

prijs

niet blijven slapen: € 225

max. aantal deelnemers

12

datum

wo-vr 2-4 januari 2019

uur

10-16u (opvang van 9-17u)

inbegrepen

middagmaal (boterhammen) + drank + vieruurtje

Wij zijn als club aangesloten bij de VLP. Een VLP-verzekering is verplicht bij al onze activiteiten. Indien u hierover nog niet beschikt kan u een dagverzekering nemen voor 5€/dag (max. 3 opeenvolgende dagen) of een jaarverzekering voor 17€ (C-verzekering). Desgewenst kan u op de C-verzekering een I-uitbreiding vragen voor verzekering tijdens privé-activiteiten met paarden voor 15€. Hierbij komt ook een jaarlijks Pony Connect-lidmaatschap van 15€. De lidmaatschappen lopen van 1 januari tot 31 december.

GETUIGENIS


“Het is spectaculair hoe de concentratie van onze dochter is verbeterd sinds ze bij jullie komt, ze is ook enorm vooruit gegaan op school.”

D.B. mama van N.

zin om mee op kamp te gaan?

  • Foto's by: M. Verstraete, B. Neckebroeck, A. Van Yperen-Dedeyne, C. Van de Winkel, Z. De Meyer