Horsemanship kamp | 2-6 juli 2018


Wil jij ook eens een ganse week ondergedompeld worden in de wondere wereld van paarden en pony's? Dan moet je beslist naar dit kamp komen!

Je leert hier hoe je verder moet werken aan de relatie met je pony, hoe je nog fijner kan communiceren en hoe je misschien wel eens zonder touw kan leren werken met je pony, helemaal in vrijheid! 
Op de rug van je paard leer je allerlei nieuwe oefeningen om hem nog beter te kunnen vertellen wat hij moet doen, en we rijden zeker ook wel eens zonder zadel. In stap, draf, en voor de durvers zelfs in galop! 

Dit kampje wordt - naar jaarlijkse gewoonte - mee begeleid door Mieke Lannoo, 2-ster Parelli-instructrice. Door haar jarenlange ervaring in het lesgeven aan zowel kinderen als volwassenen, wordt dit niet alleen een zeer leuk, maar bovenal een zeer leerzaam kampje! De kids zullen een sprong vooruit maken in hun kennis om nòg beter met hun pony te kunnen omgaan en hem te begrijpen.

Heb je er ook zo veel zin in? Schrijf dan vliegensvlug in via onderstaande knop!

DIT KAMP IS REEDS VOLZET.

leeftijd

9-17 jaar

niveau

Level 2-3

prijs

niet blijven slapen: € 325

max. aantal deelnemers

10

datum

ma-vr 2-6 juli 2018

uur

10-16u

Wij zijn als club aangesloten bij de VLP. Een VLP-verzekering is verplicht bij al onze activiteiten. Indien u hierover nog niet beschikt kan u een dagverzekering nemen voor 5€/dag (max. 3 opeenvolgende dagen) of een jaarverzekering voor 17€ (C-verzekering). Desgewenst kan u op de C-verzekering een I-uitbreiding vragen voor verzekering tijdens privé-activiteiten met paarden voor 15€. Hierbij komt ook een jaarlijks Pony Connect-lidmaatschap van 15€. De lidmaatschappen lopen van 1 januari tot 31 december.

GETUIGENIS


“Het is spectaculair hoe de concentratie van onze dochter is verbeterd sinds ze bij jullie komt, ze is ook enorm vooruit gegaan op school.”

D.B. mama van N.

  • Foto's by: M. Verstraete, B. Neckebroeck, A. Van Yperen-Dedeyne