Kids-Parelli-Games | 2 juni 2018


Deze dag wordt er één om nooit te vergeten! Voor het eerst organiseert Pony Connect echte Parelli-Games voor kids. Een unieke gebeurtenis!

De Parelli Games zijn een soort wedstrijd waarbij je niet alleen wordt beoordeeld op het resultaat, maar waarbij ook de relatie tussen jou en je paard meetelt. Je wordt gescoord op alle 'savvies' of onderdelen van Parelli: on line, liberty, freestyle en finesse - en dit op je eigen niveau uiteraard!

Het wordt geen harde competitie maar vooral een leuke dag waarop je eens kan testen hoe goed de relatie wel is met je paard en ontdekken wat jullie nieuwe uitdagingen zijn. 

Je kan meedoen met je eigen paard of met een paard/pony van Pony Connect.

leeftijd

9-19 jaar

niveau

Level 1-3

prijs

€ 60

max. aantal deelnemers

15

datum

zaterdag 2 juni '18

uur

10-15u

Wij zijn als club aangesloten bij de VLP. Een VLP-verzekering is verplicht bij al onze activiteiten. Indien u hierover nog niet beschikt kan u een dagverzekering nemen voor 5€/dag (max. 3 opeenvolgende dagen) of een jaarverzekering voor 17€ (C-verzekering). Desgewenst kan u op de C-verzekering een I-uitbreiding vragen voor verzekering tijdens privé-activiteiten met paarden voor 15€. Hierbij komt ook een jaarlijks Pony Connect-lidmaatschap van 15€. De lidmaatschappen lopen van 1 januari tot 31 december.

GETUIGENIS


“Ik wilde jou nog bedanken voor de super leuke kidsdag van vorige zondag.  Onze dochter was zeer gelukkig deze dag te kunnen meemaken.” 

N.M. mama van C.
 

Lijkt dit jou leuk?

  • Foto's by: M. Verstraete, B. Neckebroeck, A. Van Yperen-Dedeyne, C. Van de Winkel, Z. De Meyer