Kidsdag voltige | 28 september 2019


Deze kidsdag staat volledig in het teken van de voltige: evenwichtsoefeningen en turnen op je paard! De kinderen leren zowel op de grond een paard controleren wanneer een ander kind op het paard voltige-oefeningen doet, als zelf deze oefeningen uitvoeren op het paard. Uiteraard doet elk kind dit op zijn eigen tempo. De voltige is dé basis voor het rijden: evenwicht en een onafhankelijke zit zijn een absolute must als we willen rijden met onze paarden zonder hen te storen.  
 
Ideaal dus voor beginners, maar ook voor gevorderden die hun acrobatie nog wat verder willen trainen! 

DEZE KIDSDAG IS REEDS VOLZET. JE KAN WEL NOG INSCHRIJVEN VOOR DE WACHTLIJST.

leeftijd

7-11 jaar

niveau

1-4

prijs

€ 55

max. aantal deelnemers

10

datum

zaterdag 28 sept '19

uur

14-17u

Wij zijn als club aangesloten bij Paardensport Vlaanderen. Een PSV-verzekering is verplicht bij al onze activiteiten. Indien u hierover nog niet beschikt kan u een dagverzekering nemen voor 5€/dag (max. 3 opeenvolgende dagen) of een jaarverzekering voor 18€ (C-verzekering). Desgewenst kan u op de C-verzekering een I-uitbreiding vragen voor verzekering tijdens privé-activiteiten met paarden voor 15€. Hierbij komt ook een jaarlijks Pony Connect-lidmaatschap van 15€. De lidmaatschappen lopen van 1 januari tot 31 december.

GETUIGENIS


"Onze dochter heeft ten volle genoten van de afgelopen kidsdag. We hebben haar dan ook al snel ingeschreven voor de komende twee kidsdagen!

K.M. mama van V.

Zin om voltige te doen?

  • Foto's by: M. Verstraete, B. Neckebroeck, A. Van Yperen-Dedeyne, C. Van de Winkel, Z. De Meyer