Krokuskampje | 12-14 februari 2018


Drie dagen op kamp tussen de paarden, samen met leeftijdsgenootjes die dezelfde interesse hebben als jij: als dat niet leuk wordt! 
 
Je leert met je paard communiceren, zowel erop als ernaast! Wij zorgen ervoor dat je na deze drie dagen een echte 'horseman' bent, die weet hoe een paard denkt en wat je paard nu eigenlijk wil vertellen aan jou.  
 
We doen zowel spelletjes mét als zonder paarden, om je de paardenpsychologie in alle facetten te leren kennen, en de taal te leren die paarden ook met elkaar spreken door middel van de Seven Games van Pat Parelli. 
 
Fun verzekerd dus! 

DIT KAMP IS REEDS VOLZET.leeftijd

7-14 jaar

niveau

Level 1-2

prijs

extern: € 195

max. aantal deelnemers

10

datum

ma-wo 12-14 feb '18

uur

10-16u

Wij zijn als club aangesloten bij de VLP. Een VLP-verzekering is verplicht bij al onze activiteiten. Indien u hierover nog niet beschikt kan u een dagverzekering nemen voor 5€/dag (max. 3 opeenvolgende dagen) of een jaarverzekering voor 17€ (C-verzekering). Desgewenst kan u op de C-verzekering een I-uitbreiding vragen voor verzekering tijdens privé-activiteiten met paarden voor 15€. Hierbij komt ook een jaarlijks Pony Connect-lidmaatschap van 15€. De lidmaatschappen lopen van 1 januari tot 31 december.

GETUIGENIS


“Het woord paardenkamp dekt de lading niet.” 

E.S. mama van M.

  • Foto's by: M. Verstraete, B. Neckebroeck, A. Van Yperen-Dedeyne, C. Van de Winkel, Z. De Meyer