Lesdag freestyle | 26 augustus 2019


Wil je leren hoe je kan rijden op touwhalster of zelfs op neckrope? Niet langer afhankelijk zijn van je teugels maar echt leren rijden op zit- en beenhulpen? 

Dan is deze lesdag geknipt voor jou en je paard!

Op deze lesdag leren we jou hoe je beter kan rijden zonder hoofdstel en bit, maar hoe je meer kan focussen op je zit- en beenhulpen om een betere communicatie te ontwikkelen met je paard. Je leert sturen, stoppen, sneller en trager gaan op een manier die natuurlijke aanvoelt voor je paard. Zonder dwang en geweld...
Als je al wat verder zit kunnen we je leren de overgang maken van touwhalster naar rijden op nekstring: het échte freestyle rijden!

Voor wie een betere communicatie met zijn paard wil opbouwen, de ideale lesdag! 

Je kan deze lesdag meedoen met je eigen paard, verzorgpaard of met een paard van ons (beperkte beschikbaarheid).


leeftijd

12-18 jaar

niveau

1-3

prijs

€ 110 (lunch inbegrepen)

max. aantal deelnemers

6

datum

maandag 26 augustus 2019

uur

10-16u

paard

met eigen paard, verzorgpaard of paard van ons (beperkt)

Wij zijn als club aangesloten bij de VLP. Een VLP-verzekering is verplicht bij al onze activiteiten. Indien u hierover nog niet beschikt kan u een dagverzekering nemen voor 5€/dag (max. 3 opeenvolgende dagen) of een jaarverzekering voor 17€ (C-verzekering). Desgewenst kan u op de C-verzekering een I-uitbreiding vragen voor verzekering tijdens privé-activiteiten met paarden voor 15€. Hierbij komt ook een jaarlijks Pony Connect-lidmaatschap van 15€. De lidmaatschappen lopen van 1 januari tot 31 december.

geïnteresseerd?

  • Foto's by: M. Verstraete, B. Neckebroeck, A. Van Yperen-Dedeyne, C. Van de Winkel, Z. De Meyer