Kerstkampje | 3-5 januari 2018


We gaan de koude, donkere dagen ook dit jaar terug opfleuren met een leuk kampje! Drie dagen op kamp tussen de paarden, samen met leeftijdsgenoten die dezelfde interesse hebben als jij: als dat niet leuk wordt! 
 
Tijdens dit kamp doen we zowel spelletjes mét als zonder paarden, en we werken intensief aan de dingen die jullie al geleerd hebben tijdens de lessen of kidsdagen/kampen. Het is een kamp waarbij je al enige voorkennis moet hebben (min. level 2).
 
Je leert tijdens dit kamp de relatie met je paard verder opbouwen en je meer te verdiepen in het werken aan een lang touw (22ft), het rijden zonder halster en verfijnder communiceren met je paard - zowel op de grond als in het zadel.

DIT KAMP IS REEDS VOLZET.

leeftijd

9-17 jaar

niveau

Level 2-3

prijs

intern: € 215
extern: € 195

max. aantal deelnemers

10

datum

wo-vr 3-5 januari 2018

uur

10-16u

Wij zijn als club aangesloten bij de VLP. Een VLP-verzekering is verplicht bij al onze activiteiten. Indien u hierover nog niet beschikt kan u een dagverzekering nemen voor 5€/dag (max. 3 opeenvolgende dagen) of een jaarverzekering voor 17€ (C-verzekering). Desgewenst kan u op de C-verzekering een I-uitbreiding vragen voor verzekering tijdens privé-activiteiten met paarden voor 15€. Hierbij komt ook een jaarlijks Pony Connect-lidmaatschap van 15€. De lidmaatschappen lopen van 1 januari tot 31 december.

GETUIGENIS


“Het is spectaculair hoe de concentratie van onze dochter is verbeterd sinds ze bij jullie komt, ze is ook enorm vooruit gegaan op school.”

D.B. mama van N.

  • Foto's by: M. Verstraete, B. Neckebroeck, A. Van Yperen-Dedeyne