Onze paarden en pony's


SHIVA

kruising Arabier, °2/4/'98

Shiva is het eerste Parelli-paard van Julie, dat nu helaas niet meer kan getraind worden wegens een peesblessure in het verleden. Ze is de mama van Cathim. Met haar behaalde Julie haar level 2.

Parelli Level 3

D.F. Ghaalin

GHAALIN

Volbloed Arabier, °14/02/'03

Zij is het levels-paard van Julie, als opvolgster van Shiva. Met haar behaalde Julie reeds haar level 4. Ghaalin is ideaal voor zowel de beginners als de gevorderden, omdat ze zeer kalm en verdraagzaam is, maar tegelijkertijd erg fijn getraind is en veel capaciteiten heeft. Ze houdt vooral erg van trektochten en buitenritten!

Parelli Level 5

SPARTICUS

Irish Cob, °2007

Sparticus is een lieve, zwarte tinker die er ongelooflijk schattig uitziet. Hij is kalm maar soms ook wel eens gestresseerd, niet altijd makkelijk in te schatten. Hij is erg flink in de omgang en zeer betrouwbaar.

Parelli Level 2-3

IMAN

Rijpony, °2009

Een pensionpony met heel wat kwaliteiten! Hij is bovenal een vrolijke deugniet met heel wat humor. Daarbovenop heeft hij heel wat talent voor springen en werkt hij graag. Een leuke pony dus, voor de ietwat meer gevorderde studentjes.

Parelli Level 2/3

MILO

kruising Haflinger, °8/4/'03

Milo is de zoon van Winny. Hij is even kalm en lief als Winny, zij het met nog iets meer jeugdige energie. Hij is nog niet bepaald een beginnerspaard maar met een beetje doorzettingsvermogen kom je bij hem erg ver. Milo houdt van springen en buitenritten!

Parelli Level 3/4

WHISKY

huis-tuin-keukenpony, °3/12/'01

Whisky is een lieve pony die vanaf 2016 op de boerderij erbij gekomen is. Hij is in het verleden opgeleerd door een lief meisje die hem zowat alles geleerd heeft van grondwerk, vrijheidsdressuur en rijden zonder zadel, buitenritten, etc. Hij is kalm en lief, en daarom ook ideaal voor de beginners.

Parelli Level 3/4

BONNIE

Shetlander, °1/5/'01

De kleinste pony van de boerderij is daarom niet altijd de liefste! Bonnie is soms een echte kapoen, maar eens ze weet dat je op je strepen staat, doet ze alles voor jou. Ze kan ook vrijheidsdressuur en haar lievelingsspelletje is voetballen! Bonnie houdt vooral erg van knuffels.

Parelli Level 2/3

LOBKE

New Forest-pony, °16/5/2009

Een hele lieve en zachte merrie. Kalm en flink bij beginnertjes, maar fijngevoelig en vol capaciteiten voor de meer ervaren ruitertjes. Ze is erg slim en bijzonder atletisch, met een extra talent voor springen.

Parelli Level 2

FINLEY

huis-tuin-keuken pony, °1/1/2007

Deze pony is bij ons sinds najaar 2017 en is alleen al erg opvallend door haar leuke kleur! Ze is net als Bloem en Tweety afkomstig uit Ierland. Ze is best wel extrovert, als is ze in hoofdzaak erg kalm en rustig als je er niet te veel van vraagt. Heeft veel capaciteiten voor een gevorderd ruitertje!

Parelli Level 1

BLOEM

Connemara-pony, °10/6/2011

Eén en al rust, dat is wat Bloem uitstraalt. Een ideale beginnerspony, die qua karakter erg introvert is, soms wel wat right brain en dus niet altijd makkelijk te lezen. Ze kan zich soms heel erg in zichzelf keren. Een leuke uitdaging best wel, niet voor iedereen even makkelijk handelbaar!

Parelli Level 2

TWEETY

Connemara-pony, °1/1/2010

Het beste maatje van Bloem, zij stonden al bij elkaar voordat ze bij Pony Connect kwamen. Tweety kan best wel eens een koppige pony zijn, maar is bovenal wel erg grappig! Een leuke stevige pony die ieders vriend is.

Parelli level 2

DUN HILL

KWPN, °12/07/2008

Dit is een pensionpaard van o.a. één van onze lesgeefsters, en meteen ook het enige echte 'paard' bij Pony Connect. Niettemin een hele lieve merrie die goed overeenkomt met de anderen. Ze heeft heel wat capaciteiten in de sport en is ook enorm slim en aanhankelijk.

Parelli Level 3/4