Onze paarden en pony's


D.F. Ghaalin

GHAALIN

Volbloed Arabier, °14/02/'03

Zij is het levels-paard van Julie, als opvolgster van Shiva. Met haar behaalde Julie reeds haar level 4. Ghaalin is ideaal voor zowel de beginners als de gevorderden, omdat ze zeer kalm en verdraagzaam is, maar tegelijkertijd erg fijn getraind is en veel capaciteiten heeft. Ze houdt vooral erg van trektochten en buitenritten!

Parelli Level 5

SPARTICUS

Irish Cob, °2007

Sparticus is een lieve, zwarte tinker die er ongelooflijk schattig uitziet. Hij is kalm maar soms ook wel eens gestresseerd, niet altijd makkelijk in te schatten. Hij is erg flink in de omgang en zeer betrouwbaar.

Parelli Level 2-3

IMAN

Rijpony, °2009

Een pensionpony met heel wat kwaliteiten! Hij is bovenal een vrolijke deugniet met heel wat humor. Daarbovenop heeft hij heel wat talent voor springen en werkt hij graag. Een leuke pony dus, voor de ietwat meer gevorderde studentjes.

Parelli Level 2/3

LYANA

Belgisch Warmbloedpaard, °2005

Lyana is een grote, lieve merrie die eerder kalm is van aard, ze heeft vele talenten en is momenteel nog in volle opleiding in Pony Connect.

Parelli Level 2

WHISKY

huis-tuin-keukenpony, °3/12/'01

Whisky is een lieve pony die vanaf 2016 op de boerderij erbij gekomen is. Hij is in het verleden opgeleerd door een lief meisje die hem zowat alles geleerd heeft van grondwerk, vrijheidsdressuur en rijden zonder zadel, buitenritten, etc. Hij is kalm en lief, en daarom ook ideaal voor de beginners.

Parelli Level 3/4

BONNIE

Shetlander, °1/5/'01

De kleinste pony van de boerderij is daarom niet altijd de liefste! Bonnie is soms een echte kapoen, maar eens ze weet dat je op je strepen staat, doet ze alles voor jou. Ze kan ook vrijheidsdressuur en haar lievelingsspelletje is voetballen! Bonnie houdt vooral erg van knuffels.

Parelli Level 2/3

LOBKE

New Forest-pony, °16/5/2009

Een hele lieve en zachte merrie. Kalm en flink bij beginnertjes, maar fijngevoelig en vol capaciteiten voor de meer ervaren ruitertjes. Ze is erg slim en bijzonder atletisch, met een extra talent voor springen.

Parelli Level 2/3

FINLEY

huis-tuin-keuken pony, °1/1/2007

Deze pony is bij ons sinds najaar 2017 en is alleen al erg opvallend door haar leuke kleur! Ze is net als Tweety afkomstig uit Ierland. Ze is best wel extrovert, als is ze in hoofdzaak erg kalm en rustig als je er niet te veel van vraagt. Heeft veel capaciteiten voor een gevorderd ruitertje!

Parelli Level 2

Black

Spaans paard, °2007

Black is een speelse Spaanse ruin die op pension staat bij ons. Hij wordt niet gebruikt in de lessen en is niet beleerd onder het zadel, maar hij is wel prachtig om naar te kijken en heel expressief!

Parelli Level 1

TWEETY

Ierse pony, °1/1/2010

Tweety kan best wel eens een koppige pony zijn, maar is bovenal wel erg grappig! Een leuke stevige pony die ieders vriend is. Wordt graag geborsteld en kan best wel flink zijn als je eventjes doorzet.

Parelli level 2

DUN HILL

KWPN, °12/07/2008

Dit is een pensionpaard van o.a. één van onze lesgeefsters, en meteen ook één van de twee echte grote 'paarden' bij Pony Connect. Niettemin een hele lieve merrie die goed overeenkomt met de anderen. Ze heeft heel wat capaciteiten in de sport en is ook enorm slim en aanhankelijk.

Parelli Level 3/4

Sofie

Haflinger, °13/4/1997

Sofie is een lieve haflingermerrie die tevens het oudste paard is op Pony Connect! Ze doet echter nog flink mee in de lesjes en iedereen vindt haar zo ontzettend lief!

Parelli Level 3/4

Liesje

Fjord, °2000

Een lieve fjordmerrie en ook goed vriendinnetje van Sofie. Ze is ontzettend flink en werkwillig en ook supergoed geschikt als voltigepaardje. Ze vindt het ook heerlijk om geborsteld te worden!

Parelli Level 2

  • Foto's by: M. Verstraete, B. Neckebroeck, A. Van Yperen-Dedeyne, C. Van de Winkel, Z. De Meyer