Paaskampje | 9-11 april 2018


We gaan de paasvakantie ook dit jaar terug opfleuren met een leuk driedaags kampje! Drie dagen op kamp tussen de paarden, samen met leeftijdsgenootjes die dezelfde interesse hebben als jij: als dat niet leuk wordt! 
 
Tijdens dit kamp doen we zowel spelletjes mét als zonder paarden, om je de paardenpsychologie in alle facetten te leren kennen, en de taal te leren die paarden ook met elkaar spreken door middel van de Seven Games van Pat Parelli. 
 
Je leert met je paard communiceren, zowel erop als ernaast! Wij zorgen ervoor dat je na deze vier dagen een echte 'horseman' of 'horsewoman' bent, die weet hoe een paard denkt en wat je paard nu eigenlijk wil vertellen aan jou. 

DIT KAMP IS REEDS VOLZET!

leeftijd

8-17 jaar

niveau

Level 1-3

prijs

extern: € 195

max. aantal deelnemers

10

datum

ma-wo 9-11 apr '18

uur

10-16u

Wij zijn als club aangesloten bij de VLP. Een VLP-verzekering is verplicht bij al onze activiteiten. Indien u hierover nog niet beschikt kan u een dagverzekering nemen voor 5€/dag (max. 3 opeenvolgende dagen) of een jaarverzekering voor 17€ (C-verzekering). Desgewenst kan u op de C-verzekering een I-uitbreiding vragen voor verzekering tijdens privé-activiteiten met paarden voor 15€. Hierbij komt ook een jaarlijks Pony Connect-lidmaatschap van 15€. De lidmaatschappen lopen van 1 januari tot 31 december.

GETUIGENIS


“Ik wou graag nog even laten weten dat het kampje voor onze zoon en dochter een schot in de roos was!”

K.W. mama van J. en S.

  • Foto's by: M. Verstraete, B. Neckebroeck, A. Van Yperen-Dedeyne