Patronenkidsdag | 27 januari 2018


Bij Parelli leren we vaak oefeningen aan d.m.v. vaste patronen zoals het achtje, slaloms, die we wel vaker gebruiken tijdens de lessen en kidsdagen. Maar ken jij ook de moeilijkere patronen zoals een Question Box en een Klaverblad, of heb je al gehoord van het Hoekenspel en de Duizend overgangen? En wil je op en top plezier beleven dan maken we er een leuk obstakelpatroon van!

Het zijn allemaal nuttige oefeningen om het voor ons paard logischer te maken om bij te leren. Immers, door herhalen en vaste patronen leren ze het snelste. 

We willen graag de kids wat meer inzicht geven in deze patronen. Er zijn zowel patronen voor beginnende ruitertjes al meer ervaren studenten. We passen ons aan aan de deelnemertjes!

Wil je graag héél veel bijleren en plezier beleven? Dan is dit een perfecte kidsdag voor jou!

DEZE KIDSDAG IS REEDS VOLZET.


leeftijd

7-14 jaar

niveau

Level 1-2

prijs

€ 60

max. aantal deelnemers

10

datum

zaterdag 27 jan. '18

uur

10-15u

Wij zijn als club aangesloten bij de VLP. Een VLP-verzekering is verplicht bij al onze activiteiten. Indien u hierover nog niet beschikt kan u een dagverzekering nemen voor 5€/dag (max. 3 opeenvolgende dagen) of een jaarverzekering voor 17€ (C-verzekering). Desgewenst kan u op de C-verzekering een I-uitbreiding vragen voor verzekering tijdens privé-activiteiten met paarden voor 15€. Hierbij komt ook een jaarlijks Pony Connect-lidmaatschap van 15€. De lidmaatschappen lopen van 1 januari tot 31 december.

GETUIGENIS


"Onze kinderen waren superenthousiast na de kidsdag voorbije zondag! 

Ze willen dan ook heel graag vaker komen paardrijden bij jullie!"

G.T. mama van M., L. en J.

Wil jij ook patronen leren?

  • Foto's by: M. Verstraete, B. Neckebroeck, A. Van Yperen-Dedeyne, C. Van de Winkel, Z. De Meyer