Workshop trailerladen | 22 juni 2019


Wil je graag weten hoe je een pony correct op een trailer zet?

Heb je al problemen ondervonden met trailerladen en wil je hier beter in worden?

Kom dan zeker naar deze workshop!


Een ganse namiddag focussen we enkel op het ontwikkelen van onze vaardigheden m.b.t. trailerladen. We leren hoe een paard redeneert en waarom hij niet automatisch gewoon in een trailer gaat zoals wij in een auto stappen. Aan de hand van enkele concrete vaardigheden leer je je paard beter begrijpen en ingrijpen op momenten dat hij het wat moeilijker heeft bij het trailerladen. 

Een heel boeiende en leerrijke workshop!

leeftijd

12-18 jaar

niveau

1-4

prijs

€ 55

max. aantal deelnemers

8

datum

zaterdag 22 juni '19

uur

14-17u

Wij zijn als club aangesloten bij Paardensport Vlaanderen. Een PSV-verzekering is verplicht bij al onze activiteiten. Indien u hierover nog niet beschikt kan u een dagverzekering nemen voor 5€/dag (max. 3 opeenvolgende dagen) of een jaarverzekering voor 18€ (C-verzekering). Desgewenst kan u op de C-verzekering een I-uitbreiding vragen voor verzekering tijdens privé-activiteiten met paarden voor 15€. Hierbij komt ook een jaarlijks Pony Connect-lidmaatschap van 15€. De lidmaatschappen lopen van 1 januari tot 31 december.

GETUIGENIS


“Ik wilde jou nog bedanken voor de super leuke workshop van vorige week.  Onze dochter was zeer gelukkig deze dag te kunnen meemaken.” 

N.M. mama van C.
 

leren trailerladen?

  • Foto's by: M. Verstraete, B. Neckebroeck, A. Van Yperen-Dedeyne, C. Van de Winkel, Z. De Meyer